Anu Tallgren

Hei!
Olen niin kauan kuin muistan ollut kiinnostunut ihmisistä! Lapsuuden ystäväni ovat oppineet vuosien varrella, että minua ei voi päästää julkisella paikalla silmistään, koska saatan jäädä kiinni mielenkiintoiseen keskusteluun pitkäksikin aikaa. Tästä on tullut jo humoristinen käsite ystäväpiirimme tapaamisissa. Halusin kertoa sen teille siksi, että tuo kuvaa minua kaikista parhaiten, olen avoin ja kiinnostunut ihmisten tarinoista ja siitä on syntynyt halu olla avuksi.
Olen lukioikäisestä asti opiskellut ja tehnyt samaan aikaan työtä, lasten, nuorten, perheiden, lastensuojelun ja koulumaailman parissa. Esiopettajana vierähti kymmenen vuotta. Nautin työstäni. Kuitenkin vuosien saatossa syntyi ajatus siitä miten hyödyntäisin vuorovaikutustaitoni, kiinnostuksen ihmisiin ja heidän näkökulmiinsa, haluuni auttaa, kykyni avata uusia näköaloja, parhaalla mahdollisella tavalla nimenomaan työssäni.

Itseni kohdalla olen tinkimätön sen suhteen, että työstä tulee saada muutakin kuin rahallinen korvaus. Sinä päivänä, kun huomasin pelkääväni, että vielä tulee se syyslukukauden aloitus, jolloin en ole enää sydämessäni läsnä oppilailleni, ilmoittauduin lukemaan psykoterapiaa. Palaset loksahtivat paikoilleen, löysin paikkani ja nyt koen olevani unelma-ammatissani!
Tervetuloa vastaanotolleni!

– Anu


Koulutukseni

Psykoterapia-koulutus, ratkaisukeskeinen psykoterapia, psykoterapeutti YET, 2011-2014

Perheopintojen perusopinnoista 10 op, 2014

Erityispedagogiikan perusopinnot, 2013-2014

Psykologian perusopinnot, 2009-2010

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta, Ratsastuspedagogi, 2005-2006

Kasvatustieteen aineopinnot, 2003-2004
Kasvatustieteen perusopinnot, 2002

Esi- ja alkuopetuksen täydennyskoulutusohjelma, esiopettaja, 2000-2001

Sosiaalialan ohjaaja, lapsi-, nuoriso- ja perhetyö, 1996-1999

Ylioppilas, 1993-1996

Aiempi työkokemus

Esiopettaja kymmenen vuotta
Perhekuntoutuskeskuksessa psykoterapeuttinen ohjaaja kolme vuotta, Lastensuojelun avohuollon tukitoimia tarjoavassa ryhmäpäiväkodissa ohjaaja kolme vuotta,
Urheilijoiden mentaalivalmentajana omassa yrityksessä